EPC NR Keurdesk

Geplaatst op 29-01-2024

Categorie: Huis, tuin en wonen

De Nieuwe EPC-Verplichtingen voor Niet-Residentiële Gebouwen in Vlaanderen

In Vlaanderen is het energieprestatiecertificaat (EPC) een essentieel document geworden, niet alleen voor residentiële eigendommen, maar nu ook voor niet-residentiële gebouwen. Dit certificaat, dat de energie-efficiëntie van een gebouw weergeeft, is cruciaal voor eigenaren van commerciële panden, kantoren, en andere niet-residentiële structuren.

De recente regelgeving vereist dat alle niet-residentiële gebouwen bij verkoop of verhuur voorzien moeten zijn van een geldig EPC. Dit certificaat biedt potentiële kopers of huurders duidelijk inzicht in de energieprestaties van het pand, wat helpt bij het maken van een geïnformeerde beslissing.

Een betrouwbaar EPC verkrijgen is essentieel, en daarom is het belangrijk om samen te werken met een gekwalificeerde energiedeskundige. Keurdesk, een deskundige op het gebied van energieprestatiecertificaten, biedt gedetailleerde informatie en diensten voor het verkrijgen van een EPC voor niet-residentiële gebouwen. Hun expertise zorgt ervoor dat eigenaren voldoen aan de wettelijke vereisten en krijgen een nauwkeurige weergave van de energie-efficiëntie van hun gebouw.

Voor meer informatie over EPC voor niet-residentiële gebouwen en de diensten die Keurdesk biedt, kunt u hun website bezoeken: EPC NR.