" />

Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Ligne Roset staat synoniem voor moderne luxe

Bekend om zijn kunstzinnige samenwerkingen met zowel gevestigde als opkomende talenten in hedendaags design, biedt Ligne Roset consumenten een volledige levensstijl waarin ze zowel moedig als mooi kunnen leven via zijn meubelcollecties en gratis decoratieve accessoires, verlichting, vloerkleden, textiel en af ​​en toe een artikelen.
Een bijkomend onderscheidend punt waarmee Ligne Roset zich onderscheidt van andere fabrikanten, is de traditie om te investeren in dynamische samenwerkingen met ontwerpers. Door haar diepgewortelde geloof in design te combineren met investeringen en technische innovatie, is Ligne Roset uitgegroeid van een klein bedrijf tot een multinational. Al die tijd wordt het bedrijf sinds de oprichting in 1860 door een familie gerund.
Creativiteit is een kernwaarde van het merk Ligne Roset: als een nieuw product nieuwe materialen of productiemethoden vereist, zal het bedrijf deze gewoon aanschaffen. Stoelen, meubelstukken, verlichting, textiel, vloerkleden of beddengoed: het idee gaat vooraf en de techniek volgt.


Ligne Roset is een formidabele kracht en een leider in de internationale designwereld geworden met 200 exclusieve Ligne Roset-winkels wereldwijd; 750 detailhandelaars wereldwijd en een aanwezigheid in tientallen landen.
Met het oog op de toekomst wil Ligne Roset de grenzeloze wereld van design-forward-inspiratie blijven verkennen door samen te werken met ontwerpers uit een breed spectrum van culturen en achtergronden. Deze trend zet zich voort en illustreert opnieuw dat het merk Ligne Roset voortdurend in ontwikkeling is en op zoek is naar nieuwe uitdagingen voor de toekomst.


Er zijn momenteel geen artikelen gevonden met korting in deze categorie.