" />

Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Ethnicraft maakt prachtige meubels en decoratieve objecten

Al vijfentwintig jaar maken we tijdloze meubels van massief hout. We houden ervan dat het met de jaren evolueert, aangezien het de kenmerken draagt van het leven dat ermee gebeurt. Omdat het ongelooflijk sterk is en met de tijd ouder wordt, geloven we dat hout onze meubels de solide en betrouwbare basis van een huis maakt.
We creëren collecties voor elke kamer van het huis: van de meubels die het doel van een ruimte bepalen, tot de objecten en accessoires die er betekenis aan geven. Al onze ontwerpen zijn opzettelijk tijdloos. Ze zijn bestand tegen trends en passen goed bij verschillende stijlen, zodat ze van het ene huis naar het andere kunnen worden overgedragen en de verhalen van het ene leven in het andere kunnen worden overgedragen.

Ons verhaal:

Een enkele container vol decoratieve items uit Indonesië. Zo begon ons verhaal. In 1995 besloot de Antwerpse ondernemer Philippe Delaisse om een container met meubels en interieuraccessoires mee te nemen van zijn vakantie in Indonesië, om ze thuis te verkopen. Oude vriend Benoit Loos hoorde ervan en bundelde de krachten met Philippe. Samen begonnen ze om de paar maanden een container te importeren. Een jaar later wachtten er klanten aan de Antwerpse haven met een genummerd kaartje in de hand om dat ene speciale item te kopen dat ze zo graag wilden hebben. De partners besloten al snel dat ze hun eigen meubels wilden ontwerpen en produceren en zetten hun eerste productielocatie op in Indonesië


Er zijn momenteel geen artikelen gevonden met korting in deze categorie.